perjantai 29. kesäkuuta 2018

Remontti valmiina - ennen ja jälkeen kuvat keittiöstä

Villan sisätilat alkavat olla aika lailla valmiina. Alla on kolme kuvaa vanhasta keittiöstä. Keittiö oli uusittu viitisen vuotta sitten. Vanhasta keittiöstä säilytettiin uusiokäyttöön kivitasot. Muutoin kaikki meni uusiksi lattia, seinät ja katto mukaanlukien.

Kuva oviaukosta keittiöön päin


Kuva keittiöstä olohuoneeseen päin.

Yllä olevassa kuvassa näkyvä seinä oviaukkoineen purettiin pois ja seinän tilalle laitettiin saareke. Saareke jätettiin alta avoimeksi, kun keittiöön tuli muutoinkin riittävästi säilytystilaa. Tämän ratkaisun ansioista jalat mahtuvat istuessa mukavasti saarekkeen alle. Kuva olohuoneesta keittiöön.

Saarekkeen tuolit on ostettu Espanjan BoConseptilta. Hinnat ovat heillä selvästi korkeammat kuin Suomessa. Vinkkinä vielä, että hintaero kannattaa ottaa ostosta tehdessä esille. Se saattaa poikia jonkinlaisen hinnanalennuksen Espanjan päässä.


Otimme keittiöön kaksi astianpesukonetta ja se on osoittautunut loistoratkaisuksi.

Keittiöremonttia tai muutakin remonttia tehdessä Espanjassa, kannattaa tavarantoimittajille maksaa mahdollisuuksien mukaan erissä. Jos jokin menee pieleen, niin kuin hyvin saattaa käydä, toimittajaa ei juurikaan kiinnosta asia, mikäli kauppahinta on jo maksettu kokonaan. Tälläkin kertaa kertaalleen asennetut väärällä lattiavaralla olevat keittiön kaappien rungot purettiin ja uudet oikean mitoituksen mukaiset rungot saatiin tilalle. Toinen mahdollinen ratkaisu olisi varmasti ollut alennuksesta neuvottelu.

Vierasmajan remontti on edelleen kesken. Siihen liityen on naapurin mummon kanssa riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tällä hetkellä hommat ovat seis vankilatuomion uhalla. Poliisit kävivät liimamassa oheisen ukaasin vierasmajan oveen. Se ken oven avaa joutuu Espanjan valtion ylläpitämään "motelliin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti